NRTO reikt keurmerk uit aan SEU

NRTO keurmerk voor transparantie, professionaliteit en deskundigheid

Goed nieuws voor al onze examenkandidaten! Ook dit jaar voldoet SEU aan de eisen voor het NRTO keurmerk. Dit keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt.

“Wij zijn trots op het behalen van dit keurmerk”, vertelt Barbara Kamer, manager bij de SEU. “Het is een officiële erkenning van de kwaliteit van ons examen en de professionaliteit van onze dienstverlening. Daar zijn we natuurlijk trots op. Nog belangrijker is de waarde van het keurmerk voor onze examenkandidaten, want het keurmerk geldt in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit.”

Enthousiast vervolgt Barbara “Wij zijn het enige onafhankelijke exameninstituut binnen de uitzendbranche. Duizenden uitzendmedewerkers hebben het SEU diploma behaald en hiermee hun loopbaan een nieuwe impuls gegeven. Het onafhankelijke diploma biedt opdrachtgevers extra zekerheid over de kwaliteit van uitzendbureaus en medewerkers. En dat is precies waar het ons om gaat.”

Over het keurmerk

Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen, opleiden en examineren. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat SEU voldoet aan de hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche.

Het keurmerk geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.
Lees HIER wat anderen over het keurmerk zeggen.

