Doe mee aan het onderzoek onder deelnemers aan het SEU-examen

Ben jij aan het blokken voor het SEU-examen? Dan willen we graag jou mening weten.

Binnenkort heb je het waardevolle SEU-diploma op zak: hét bewijs van jouw kennis in flex. Het SEU-examen waarborgt jouw kennisniveau, maar dat is een momentopname.
Daarom werken wij aan een systeem om vaste medewerkers te helpen bij het op peil houden, actualiseren, verdiepen en verbreden van het behaalde kennisniveau. Daarbij willen we ook nut en noodzaak van het bijhouden van kennis aantoonbaar maken.  Hiervoor doen we onderzoek naar de opbrengsten van de leerinspanningen. Daar hebben we jouw inbreng voor nodig. Doe ook mee!

De resultaten geven ook jou inzicht in het rendement van je leerinspanningen. Het kan je helpen en motiveren om keuzes te maken over een mogelijke vervolgstap in je carrière. Jouw input in dit onderzoek is belangrijk!

Het beantwoorden van de stellingen duurt slechts 5 minuten. Wij verloten onder alle inzendingen 2 bioscoopbonnen van € 25.
Help jij ons (en jezelf) aan belangrijke inzichten over leeropbrengsten?

Terug naar nieuws

Recente berichten

Chantal Huinder, directeur Doorzaam

PMO inzetten als jaarlijkse ‘APK’

Als intercedent ben je als geen ander bezig met van alles. Je houdt 10 ballen in de lucht en moet je als geen ander zien te bewegen in de continue veranderingen die er plaatsvinden. Juist dan is het belangrijk om aandacht te hebben voor je gezondheid. Fysiek is daarbij belangrijk, maar juist mentale gezondheid kan een uitdaging zijn

Lees verder »

Sluiting feestdagen

In verband met de feestdagen is ons secretariaat gesloten op de volgende data: Donderdag 26 mei 2022 (Hemelvaartsdag) Vrijdag 27 mei 2022 (dag na Hemelvaartsdag)

Lees verder »