SEU onderzoekt behoefte aan permanente educatie flexbranche

Onderzoek permanente educatie

Door veranderende en complexe wet- en regelgeving ontstaat er steeds meer behoefte aan continu scholing binnen de flexbranche. Flexkrachten en werkgevers stellen steeds hogere eisen aan het kennisniveau van de intercedent. Het onafhankelijke SEU diploma bewijst dat medewerkers over kennis en kwaliteit beschikken. Nu is het tijd om de stap te zetten naar het borgen en up-to-date houden van deze kennis. Daarom starten we een onderzoek naar de behoefte aan permanente educatie binnen de flexbranche.

Hiervoor hebben we consultant en programmamanager Riet Austie benaderd. Zij heeft veel ervaring in projectmanagement binnen een breed scala aan organisaties. Deze projecten lopen uiteen van onderzoek naar gewenste veranderingen, implementatie van nieuwe processen of optimalisatie van bestaande processen, tot grote verandertrajecten.

Riet onderzoekt hoe we de borging van kennis bij de vakbekwame professional kunnen vormgeven. Permanente educatie en de invoering van een SEU herhalingsexamen worden in deze inventarisatie meegenomen.

Heb jij ideeën of aanbevelingen over permanente educatie binnen de flexbranche? Mail deze naar  b.kramer@seu.nl

Foto Riet Austie
Riet Austie