Vacature lid examencommissie

Vacature lid examencommissie

Heb je branchekennis, cao-kennis en een scherp oog voor kwaliteit?

Wij zijn uitgegroeid tot een professioneel exameninstituut, waarbij we focussen op aansluiting bij de praktijk zonder in te boeten op kwaliteit. Ontwikkelingen in de branche en wijzigingen in wet- en regelgeving volgen elkaar snel op. Dat vraagt om continu ontwikkeling. Recent zijn alle examens herzien op basis van de WAB en harmonisatie van de cao’s. Ook de examennamen zijn aangepast naar de actuele marktsituatie.
Daarnaast is het onze ambitie om te vernieuwen op basis van de ontwikkelingen in de examenmarkt. Zo onderzoeken we momenteel de behoefte aan permanente educatie in de flexbranche.
Deze ambities vragen om uitbreiding van de examencommissie. Kom jij de commissie versterken?

Jouw rol

De examencommissie houdt zich bezig met het inhoudelijk optimaliseren van de SEU-examens. In deze parttime functie (ca. 25 dagen per jaar) werk je gezamenlijk aan de kwaliteit en actualiteit van de vragenbank voor het SEU-examen. Ook neem je mondelinge examens af.
De functie kan uitgevoerd worden op ZZP-basis.

Vereisten

Uitgebreide en up-to-date kennis van wet- en regelgeving binnen de flexbranche, van cao’s en sociale zekerheid is een must voor deze functie.
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Barbara Kramer, manager SEU. Een uitgebreid profiel van de opdracht vind je hier.