Vacature ontwikkelaar examenvragen

Wil jij de SEU versterken als 'vragenmaker'?

Heb je kennis van de uitzendbranche én heb je affiniteit met opleiden en examineren? Vind je het leuk om ‘te spelen met taal’? Dan is de rol van ‘vragenmaker’ voor de SEU examens iets voor jou.

Als vragenmaker ontwikkel je online examenvragen – inclusief antwoorden – om het SEU examen Uitzendmedewerker en/of SEU examen Payroll op een kwalitatief hoog niveau en in overeenstemming met de ontwikkelingen in de markt te organiseren.

 

Wat vragen we je?

  • Veel en vooral up-to-date kennis van de uitzend cao’s
  • Kennis van relevante wetgeving c.q. sociale zekerheid in relatie tot de dagelijkse praktijk van uitzendmedewerkers (intercedenten) en/of payroll medewerkers (back office medewerkers)
  • Affiniteit met opleiden en examineren
  • Leuk vinden om ‘te spelen met taal.’

 

Wat bieden wij?

Uiteraard begeleiden wij nieuwe vragenmakers bij de start met bijv. een training vragen maken.
We schatten de tijdsbesteding in op maximaal 50 uur per jaar, afhankelijk van de ontwikkelingen in de markt. Afhankelijk van deze ontwikkelingen en in het kader van onderhoud van de vragenbank formuleer je nieuwe vragen. Deze werkzaamheden zullen vooral projectmatig zijn, enkele keren per jaar. Uiteraard stemmen we de planning met jou af.

Download HIER voor het volledige functieprofiel

Neem voor meer informatie over de functie-inhoud, vergoeding en tijdsbesteding contact op met Barbara Kramer, manager SEU,
telefoon 06-20621691, e-mail b.kramer@seu.nl