Aanmelden alle mondeling examens en herkansen examen in het Pools vernieuwd

Het aanvragen van alle mondelinge examens is een stuk eenvoudiger geworden. Ook het aanvragen van het schriftelijke SEU-examen Uitzendprofessional in de Poolse taal verloopt eenvoudiger.  Deze examens boek je nu online via het MijnSEU-account. Hier kun je direct de examendatum kiezen en vastleggen.

Herkansen in het Pools

Kandidaten die het schriftelijk SEU-examen Uitzendprofessional in het Pools niet gehaald hebben, kunnen nu ook schriftelijk herexamen doen.  Ben je na de schriftelijke herkansing niet geslaagd? Dan kun je een mondeling examen met Poolse tolk aanvragen.

Online aanmelden mondelinge examens

Alle mondelinge examens (zonder en met tolk) kunnen nu online geboekt worden via MijnSEU. Het voordeel is dat je direct de examendatum kunt vastleggen.

Online aanmelden schriftelijk in het Pools 

Het schriftelijke examen in het Pools kan nu online geboekt worden via MijnSEU. Je kunt dan direct de examendatum vastleggen.

Wijzigen of annuleren examendatum

Wil je de geplande examendatum van één van deze examens wijzigen (omboeken)? Dan moet je eerst de geplande examendatum annuleren. Daarna kun je een nieuwe datum boeken, op dezelfde manier als je de eerste keer hebt aangemeld voor het examen. Annuleren en opnieuw aanmelden kan beiden in het MijnSEU-account.

In verband met de vernieuwde manier van aanmelden en de schriftelijke herkansing in het Pools zijn de algemene voorwaarden, het examenreglement en het reglement bezwaar en beroep aangepast. Je vindt de actuele voorwaarden en reglementen op deze documentenpagina.

Meer informatie over het aanmelden of wijzigen van het examen in het Pools is beschikbaar op het MijnSEU-portal

TIP: op onze FAQ-pagina beantwoorden we de meest gestelde vragen

Terug naar nieuws

Recente berichten

Karlijn s Gravemade

Het SEU-effect

Karlijn: “Ik ben iemand die vanuit eerlijkheid en transparantie reageert en in het begin van mijn werkzaamheden bij Manpower maakte het mij onzeker als ik niet direct het juiste antwoord en advies kon geven. SEU heeft mij veel gebracht

Lees verder »