Aanmelden alle mondeling examens en herkansen examen in het Pools vernieuwd

Het aanvragen van alle mondelinge examens kan nu online en is daardoor een stuk eenvoudiger geworden. Ook het aanvragen van het schriftelijke SEU-examen Uitzendprofessional in de Poolse taal verloopt nu online. Deze examens boek je nu online via MijnSEU. Hier kun je direct de examendatum kiezen en vastleggen.

Herkansen in het Pools

Kandidaten die het schriftelijk SEU-examen Uitzendprofessional in het Pools niet gehaald hebben, kunnen nu ook schriftelijk herexamen doen.  Ben je na de schriftelijke herkansing niet geslaagd? Dan kun je een mondeling examen met Poolse tolk aanvragen.

Online aanmelden mondelinge examens

Alle mondelinge examens (zonder en met tolk) kunnen nu online geboekt worden via MijnSEU. Het voordeel is dat je direct de examendatum kunt vastleggen.

Online aanmelden schriftelijk in het Pools 

Het schriftelijke examen in het Pools kan nu online geboekt worden via MijnSEU. Je kunt dan direct de examendatum vastleggen.

Wijzigen of annuleren examendatum

Wil je de geplande examendatum van één van deze examens wijzigen (omboeken)? Dan moet je eerst de geplande examendatum annuleren. Daarna kun je een nieuwe datum boeken, op dezelfde manier als je de eerste keer hebt aangemeld voor het examen. Annuleren en opnieuw aanmelden kan beiden in je MijnSEU-account.

In verband met de vernieuwde manier van aanmelden en de schriftelijke herkansing in het Pools zijn de algemene voorwaarden, het examenreglement en het reglement bezwaar en beroep aangepast. Je vindt de actuele voorwaarden en reglementen op deze documentenpagina.

Meer informatie over het aanmelden of wijzigen van het examen in het Pools is beschikbaar op het MijnSEU-portal.

TIP: op onze FAQ-pagina beantwoorden we de meest gestelde vragen

Terug naar nieuws

Recente berichten

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.