Kenniscongres

SEU bestaat 25 jaar en dit bijzondere moment vieren we graag met jou.
Op donderdag 5 oktober 2023 organiseren we het Kenniscongres: Kennis werkt!

Hét event voor L&D en HR-professionals en senior managers in de flexbranche die meer resultaat willen halen uit opleiden en trainen en deze resultaten zichtbaar willen maken. Versterk je strategische rol binnen de organisatie met de concrete handvatten die je krijgt aangereikt. Na vandaag zijn jouw voorstellen geen kostenpost meer, maar investeringen die zichzelf terugverdienen.

13.30 uur ontvangst | 14:00 uur aanvang | 17.00 uur netwerkborrel | 18.30 uur einde
Fort Voordorp, Voordorpsedijk 28b, 3737 BK Groenekan

Keynote #1

Klaas Toes

Klaas Toes van het ROI-Institute Europe laat zien wat de waarde is van wat je doet. Welke data verzamel je, hoe gebruik je learning analytics? Waarom zijn deze van belang en hoe kan je ze inzetten om het rendement binnen je organisatie aantoonbaar te maken.

Klaas neemt je in 6 vragen en 6 antwoorden mee hoe je de waarde van opleiden aantoont. Daarmee creëer én behoud je commitment bij je stakeholders. Jouw voorstellen zijn geen kostenpost meer, maar investeringen die zichzelf terugverdienen.

Paneldiscussie

De impact van alle veranderingen vanuit de overheid op onze branche is enorm. Het is een lastig vraagstuk voor werkgevers, want er moet heel veel maar het werk gaat ook door. Voor de intermediairs wordt de wereld ingewikkelder, terwijl ze al in een heel complex vak werkzaam zijn. Wat is het effect van al deze veranderingen en hoe gaan we daarmee om in de toekomst? Wat is het effect van opleiden en wat is de meerwaarde van permanente educatie?

Met Marco Bastian (directeur NBBU), Jurriën Koops (directeur ABU), Femke Hellemons (CEO Adecco), Karlijn ’s Gravemade (trainee Manpower), Hans Huzen (directie Randstad), Roger Schoone (inlener, Achmea Academy), Ildikó Kalmár (directeur operations HelloFlex People), Angela Pot (voorzitter SEU).

Keynote #2

Jeanne Bakker van Brain Bakery

Als je kiest voor een training, dan wil je resultaat. Je wilt dat je mensen veel leren, dat de tijd voorbijvliegt en je wilt resultaten voor je organisatie. 

Jeanne geeft je op zeer levendige en inspirerende wijze concrete handvatten waarmee je de opbrengsten van opleiden binnen de eigen organisatie vormgeeft, doorvertaalt- en onder de aandacht brengt. Er komt veel op ons af in de branche; met de kennis van vandaag kun jij het voortouw nemen.

Meld je nu aan en verzeker jezelf van een plek op ons 25-jarig jubileumcongres

Keynotes & panelleden

Webinar Kennisweek

 • 9 t/m 13 oktober 2023
 • 7 webinars
 • maandag tot en met vrijdag: 08.00 – 09.00 uur
 • en op dinsdag + woensdag: 16.00 – 17.00 uur

Kennis, kennis en kennis, daar draait de SEU Webinar Kennisweek om. Van 9 t/m 13 oktober delen boegbeelden, specialisten en trainers hun kennis met jou. Elke ochtend van 08.00 – 09.00 uur en 2 middagen van 16.00 – 17.00 uur kun je een webinar volgen.

Binnen 1 uur krijg je veel informatie die praktisch is en jou helpt om je werk met nóg meer zelfvertrouwen te doen. Het kost je weinig tijd, en levert je heel veel op. Na deze week is jouw vakkennis weer helemaal actueel, uitgebreid of verdiept. Voor deelname krijg je PE-punten.

Kies uit de volgende onderwerpen (of volg ze allemaal)

 1. Werken met arbeidsmigranten
 2. Recruitervakmanschap: do’s en don’ts
 3. Toepassen inlenersbeloning als een Uitzendheld
 4. Ziek vs einde arbeidsovereenkomst
 5. Loonstrook lezen
 6. Arbeidsmarktdiscriminatie
 7. AI en juridische aspecten*

Deelname is gratis
Kijk voor het volledige programma en aanmelden op de webinarsite

PE-punten
Voor deelname krijg je PE-punten. Check bij elk webinar de voorwaarden

Voor wie? De webinars zijn interessant als je werkt bij een flexorganisatie in een:

 • Commerciële functie (bijv. intercedent, accountmanager)
 • Backofficefunctie (bijv. salarisadministratie, contractbeheer)
 • Als recruiter
 • Als privacy officer/privacycontactpersonen, management*