Disclaimer

De Stichting Examens Uitzendbranche controleert zorgvuldig de content op deze website. We streven er voortdurend naar dat onze informatie actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en betrouwbaar is. Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de content, kunnen wij niet garanderen dat de informatie altijd 100% volledig en bijgewerkt is. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden, onvolledigheid en/of onjuistheden. De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Gebruik van informatie en verspreiding

Het bekijken, downloaden en printen van de inhoud van deze website is toegestaan met inachtneming van de navolgende voorwaarden. De inhoud van de website mag alleen gebruikt worden voor informatieve doeleinden. De content op deze website mag op geen enkele wijze worden veranderd of aangepast. Een bezoeker van de site mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere in de site opgeslagen informatie openbaar maken of op enige wijze verveelvoudigen zonder toestemming van de Stichting Examens Uitzendbranche. Ook het verveelvoudigen van (delen van) informatie en door de publicatie op een electronisch (computer-)netwerk is niet toegestaan.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.