Bestuur & commissies

Bestuur

Het bestuur van de SEU bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers met een onafhankelijke voorzitter.

Voorzitter:

Mevrouw A.B.M. Pot

Leden:
Mevrouw S. de Jong – Delfgou (Adecco/ABU)
Mevrouw D. Becirovic (Randstad/ABU)
Mevrouw Y. Eeltink (ABU)
Mevrouw L. Waterreus (NBBU)

Het bestuur wordt in de dagelijkse werkzaamheden ondersteund door Barbara Kramer – van Amerongen. Zij is directeur van SEU en ambtelijk secretaris voor het bestuur.

Examencommissie

De examencommissie bestaat uit een onafhankelijke voorzitter en drie deskundige leden met kennis van uitzenden, sociale zekerheid en algemene zaken.

Voorzitter:

De heer J.P. Jansen

Leden:

Mevrouw Mr. M. Stuveling
De heer S. Zwart
Mevrouw M. Ketz-Kooijman

Marcia Ketz-Kooijman
Marcia Ketz-Kooijman@Youniq coachingame
Lees verder
Mijn naam is Marcia Ketz en ben sinds januari 2023 lid van de examencommissie. Na jarenlange ervaring aan ‘de andere kant,’ als opleider en vaste medewerker bij een uitzendbureau, vind ik het hartstikke leuk om met mijn kennis en ervaring de commissie te versterken. Na mijn opleiding Personeelsmanagement heb ik mij ontwikkeld tot kwaliteitsmanager bij een middelgroot uitzendbureau. Om de kwaliteit te borgen ben ik personeel gaan opleiden en ontwikkelen. Totdat dit mijn passie werd: adviseren, begeleiden, opleiden en trainen vanuit een commerciële opleider binnen de branche. Na enige jaren er tussenuit te zijn geweest, sluit ik me met veel enthousiasme aan bij de examencommissie. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking.
Loes Waterreus
Loes WaterreusSenior adviseur arbeidsmarkt NBBU
Lees verder
Mijn intrede in het bestuur van SEU voelt voor mij als een logische uitbreiding van de samenwerking die we al hadden. Het belang van de kwaliteit van de kennis in de branche is ontzettend groot en dat is precies waar SEU zich mee bezighoudt. We hebben in de intermediaire branche te maken met veel wet- en regelgeving, maar bovenal gaat het om werken met mensen en daar wil je het juiste voor doen. Met de kennis die getoetst wordt in het SEU-examen wordt deze kennis gewaarborgd en kunnen intercedenten de opdrachtgevers en flexkrachten nóg beter ondersteunen
Vorige
Volgende

Erkenningscommissie PE

Commerciële opleiders kunnen PE-leeractiviteiten aanbieden. Daarnaast kunnen werkgevers PE-erkenning aanvragen voor interne, bedrijfseigen trainingen voor hun eigen vaste medewerkers. Na ontvangst van de aanvraag wordt deze in behandeling genomen door de erkenningscommissie PE. Deze commissie bestaat uit:

De heer J.P. Jansen

Mevrouw I. Brattinga

Meer informatie over de erkenningsaanvraag vind je in de instructie voor cursusaanbieders.

Inge Brattinga
Inge Brattingaassociate bij VRF advocaten
Lees verder
Wist je dat permanente educatie (een leven lang ontwikkelen) een recht is op grond van artikel 7:611a BW? Dat is heel mooi, maar niet voor niets. Ontwikkeling van medewerkers is vooral een noodzaak, om ervoor te zorgen dat je de kwaliteit van uw dienstverlening kunt garanderen en medewerkers in hun kracht kunt zetten. De flexbranche ontwikkelt en verandert in een hoog tempo. Kennis actueel houden is een behoorlijke uitdaging in deze branche. Dat is waarom ik zitting heb in de erkenningscommissie van de permanente educatie van SEU, zodat opleiding en ontwikkeling ook met een geborgde kwaliteit plaatsvindt.

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.