College van Beroep & Secretariaat

College van Beroep

Als je een beoordeling hebt ontvangen op je bezwaarschrift en je het niet eens bent met deze beoordeling, dan kun je beroep indienen. Dit beroep wordt behandeld door het College van Beroep. Het College van Beroep bestaat uit twee onafhankelijke leden met kennis van uitzenden, sociale zekerheid en (arbeids)recht en de (plaatsvervangend) voorzitter van het bestuur:

Voorzitter:

Mevrouw A.B.M. Pot

Leden:

De heer mr. M. Tanja (Köster Advocaten N.V.)
De heer mr. drs. B.D. Hengstmengel (SNCU)

Secretariaat

Het secretariaat van de SEU geeft informatie, verwerkt inschrijvingen en maakt de uitslagen bekend. Heb je vragen over je aanmelding, examendata of andere zaken?

Wij staan je graag dagelijks telefonisch te woord van 8.30 – 17.00 uur.
Bel 033 – 45 41 099 of stuur een e-mail naar info@seu.nl

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.