Examen Uitzendprofessional

jouw bewijs van kennis in flex

Wil je weten wat je te wachten staat? Maak dan de oefenvragen

Werk je als intercedent of heb je een (commerciële) rol richting flexwerker of inlener? Dan sluit het SEU-examen Uitzendprofessional goed aan op jouw functie.
Opdrachtgevers verwachten dat je over actuele kennis beschikt, zodat hun risico’s tot een minimum beperkt worden. In de praktijk blijkt dat kandidaten die het SEU-diploma hebben gehaald, met veel meer zelfvertrouwen hun adviesrol uitvoeren. Alle reden dus om te kiezen voor externe toetsing! Met het SEU-diploma op je CV bewijs je dat je beschikt over de juiste kennis.

Voor wie?

Het SEU-examen Uitzendprofessional is interessant voor medewerkers van flexorganisaties met direct klantcontact. Je vervult een belangrijke commerciële- en adviesrol richting opdrachtgever én flexkracht. Je houdt je bezig met front office activiteiten zoals:

Examen Backoffice of Uitzendprofessional?

Verschil Backoffice- Uitzendprofessional examen

In het SEU-examen Uitzendprofessional is meer aandacht voor kennis van wet- en regelgeving omtrent sollicitatie, inschrijving en behandeling van vacatures dan in het examen Backofficeprofessional. In de eindtermen staat over welke kennis je minimaal moet beschikken om het SEU-diploma Uitzendprofessional te behalen.

Bekijk de verschillen tussen Backoffice- en Uitzend in deze handige infographic

Het SEU-examen Uitzendprofessional toetst onderwerpen zoals:

Wil je precies weten wat er getoetst wordt? Lees dan HIER de eind- en toetstermen.

Je bent een kei in je vak. In mentaliteit, actualiteit en kwaliteit. Je beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van wet- en regelgeving in de flexbranche. Werkgevers kennen de waarde van het SEU diploma, jij ook? Je hebt met het SEU-diploma een streepje voor, omdat je opdrachtgevers gefundeerd advies kunt geven. Je staat in je kracht naar opdrachtgevers toe en verstevigt zo de klantrelatie. Daarmee creëer je kansen voor uitbreiding van de samenwerking.

Gewaardeerd diploma

branche-erkend

Onafhankelijke toetsing

gericht op de dagelijkse praktijk

Met het SEU-diploma op je CV

heb je altijd een streepje voor!

Meld je nu aan voor het examen Uitzendprofessional

en haal het branche-erkende diploma

SEU-examen: onafhankelijk en branche-erkend

SEU is het enige onafhankelijke exameninstituut in de flexbranche, erkend door NBBU en ABU en NRTO gecertificeerd.

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.