Kwaliteit

SEU staat voor: kwaliteit, professionaliteit, transparantie en onafhankelijkheid.  Wij ontwikkelen  kwalitatief hoogwaardig examens voor medewerkers binnen de flexbranche. Deze examens zijn erkend binnen de branche.

Gedragscode en Algemene Voorwaarden

Wij zijn lid en erkend door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO certificering staat voor kwaliteit, professionaliteit en transparantie. Als lid van de NRTO committeren wij ons aan de gedragscode van de NRTO. Deze gedragscode schrijft onder andere voor dat we voorzien in een annuleringsregeling en een transparante procedure omtrent klachten en bezwaren. Kijk voor meer informatie op www.nrto.nl of download de gedragscode beroep en bedrijf.
Als lid van de NRTO zijn wij automatisch aangesloten bij de Commissie Kwaliteitshandhaving NRTO. Als je vindt dat een klacht niet naar tevredenheid is afgehandeld door ons dan kun je je richten tot de Commissie Kwaliteitshandhaving NRTO (Papiermolen 34, 3994 DK Houten (info@nrto.nl). De uitspraak van de NRTO is hierbij bindend.

Algemene voorwaarden
Onze algemene voorwaarden vind je in het ‘Algemene Voorwaarden en Infoblad SEU Examens op de pagina ‘documenten’ 

NIRPA accreditatie
Het examen Backofficeprofessional is geaccrediteerd  door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA) geaccrediteerd voor permanente educatie. Het diploma staat voor 300 studiepunten.

SNCA accreditatie 
Het examen Backofficeprofessional is geaccrediteerd door de SNCA voor permanente educatie van inspecteurs. 

SEU gekozen als topleverancier
SEU is in 2021 bij de Partner of Choice Award van Flexmarkt voor het 2e jaar op rij gekozen als topleverancier in de categorie opleiding en certificering. Daar zijn we best trots op!

SNCU Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten
Partner of Choice