Over SEU

Wij zijn het enige onafhankelijke exameninstituut in de flexbranche. Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers, met een onafhankelijke voorzitter.

Het SEU-diploma staat hoog aangeschreven in de flexbranche. We zijn erkend door ABU en NBBU. Meer dan 25.000 medewerkers in de flexbranche hebben inmiddels een SEU-diploma gehaald.  We zijn gecertificeerd door het NRTO. Het examen Backofficeprofessional is geaccrediteerd door NIRPA. Daar zijn we best trots op!

NRTO_keurmerk-002
Nirpa_PE_logo_DEF

Onze doelstelling

Onze belangrijkste doelstelling is het leveren van een bijdrage aan de kwaliteit en het niveau van de uitzendbranche. Dit wordt gedaan door het opstellen en afnemen van examens.
Wij formuleren in overleg met de branche eindtermen. Zelfstandige opleiders ontwikkelen de opleidingen die aansluiten bij de eindtermen. Ook verzorgen sommige werkgevers in de flexbranche zelf (interne) opleidingen.
Het SEU-diploma Uitzendprofessional of Backofficeprofessional biedt opdrachtgevers en uitzendkrachten of payrollmedewerkers extra zekerheid over de kwaliteit van uitzend- en payroll organisaties en hun medewerkers.

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.