Over SEU

Wij zijn het enige onafhankelijke exameninstituut in de flexbranche. Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers, met een onafhankelijke voorzitter.

Het SEU-diploma staat hoog aangeschreven in de flexbranche. We zijn erkend door ABU en NBBU. Meer dan 25.000 medewerkers in de flexbranche hebben inmiddels een SEU-diploma gehaald.  We zijn gecertificeerd door het NRTO. Het examen Backofficeprofessional is geaccrediteerd door NIRPA. Daar zijn we best trots op!

NRTO_keurmerk-002
Nirpa_PE_logo_DEF

Onze doelstelling

Onze belangrijkste doelstelling is het leveren van een bijdrage aan de kwaliteit en het niveau van de uitzendbranche. Dit wordt gedaan door het opstellen en afnemen van examens.
Wij formuleren in overleg met de branche eindtermen. Zelfstandige opleiders ontwikkelen de opleidingen die aansluiten bij de eindtermen. Ook verzorgen sommige werkgevers in de flexbranche zelf (interne) opleidingen.
Het SEU-diploma Uitzendprofessional of Backofficeprofessional biedt opdrachtgevers en uitzendkrachten of payrollmedewerkers extra zekerheid over de kwaliteit van uitzend- en payroll organisaties en hun medewerkers.