NIRPA accreditatie voor Payroll examen

NIRPA accreditatie voor SEU examen Payroll

Het SEU examen Payroll is door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA) geaccrediteerd voor permanente educatie. Het diploma staat voor 300 studiepunten en daar zijn we best trots op.
Met het SEU diploma Payroll kunnen payroll professionals binnen en buiten de flexbranche aantonen dat zij beschikken over relevante en up-to-date kennis over de regels rondom (juridisch) werkgeverschap, (inleners)cao’s en salaris- en contractadministratie.

We zijn blij met de positieve reacties uit de branche, zoals mooi verwoord door Julius Kousbroek, CEO van WePayPeople:
“Goed opgeleide, deskundige medewerkers die op de hoogte zijn van wat er speelt op hun vakgebied zijn van vitaal belang voor onze payroll service. De opleiding en het branche erkende SEU diploma Payroll draagt substantieel bij aan het op peil houden van het kennisniveau van onze medewerkers. Daarbij is voor ons de NIRPA accreditering belangrijk, omdat deze de kwaliteit borgt en een herkenbaar keurmerk voor onze relaties is.”

Klik HIER om te zien bij welke aanbieders je de opleiding voor het examen Payroll kunt volgen.

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.