Voorkom lekken examenvragen

Geheimhouding examenvragen

We lezen het wel eens in de pers… examens die ongeldig zijn verklaard omdat er vragen zijn uitgelekt. Dat willen wij graag voorkomen. Daarom vragen we deelnemers die een examen inzien om te tekenen voor de vertrouwelijkheid en geheimhouding van de vragenbank.
Alle examenvragen zijn vertrouwelijk en eigendom van de SEU. Het is dus niet toegestaan om informatie over deze examenvragen in welke vorm dan ook te delen met anderen.

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.