Het SEU-effect

Karlijn s Gravemade

SEU heeft mij heel veel gebracht. Ik ben iemand die vanuit eerlijkheid en transparantie reageert en in het begin van mijn werkzaamheden bij Manpower maakte het mij onzeker als ik niet direct het juiste antwoord en advies kon geven. 

Het allerbelangrijkste wat SEU mij gebracht heeft zijn de inzichten die ik gekregen heb in het Fasesysteem, de WAB en Periode- en ketensysteem. Zo wilde een klant een van onze kandidaten overnemen op een contract voor bepaalde tijd. Door de kennis die ik had vanuit de SEU kon ik het juiste advies geven. Gezien het periode- en ketensysteem moest de kandidaat een contract voor onbepaalde tijd krijgen.  

Het leren voor het SEU-examen was pittig, het is heel veel info die je gewoon weg naar binnen moet stampen. Het is dus even doorzetten, maar uiteindelijk pluk je er de vruchten van. 

Karlijn ’s Gravemade is managementtrainee – accountspecialist bij Manpower 

Terug naar nieuws

Recente berichten

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.