Het SEU-effect

Karlijn s Gravemade

SEU heeft mij heel veel gebracht. Ik ben iemand die vanuit eerlijkheid en transparantie reageert en in het begin van mijn werkzaamheden bij Manpower maakte het mij onzeker als ik niet direct het juiste antwoord en advies kon geven. 

Het allerbelangrijkste wat SEU mij gebracht heeft zijn de inzichten die ik gekregen heb in het Fasesysteem, de WAB en Periode- en ketensysteem. Zo wilde een klant een van onze kandidaten overnemen op een contract voor bepaalde tijd. Door de kennis die ik had vanuit de SEU kon ik het juiste advies geven. Gezien het periode- en ketensysteem moest de kandidaat een contract voor onbepaalde tijd krijgen.  

Het leren voor het SEU-examen was pittig, het is heel veel info die je gewoon weg naar binnen moet stampen. Het is dus even doorzetten, maar uiteindelijk pluk je er de vruchten van. 

Karlijn ’s Gravemade is managementtrainee – accountspecialist bij Manpower 

Terug naar nieuws

Recente berichten

Karlijn s Gravemade

Het SEU-effect

Karlijn: “Ik ben iemand die vanuit eerlijkheid en transparantie reageert en in het begin van mijn werkzaamheden bij Manpower maakte het mij onzeker als ik niet direct het juiste antwoord en advies kon geven. SEU heeft mij veel gebracht

Lees verder »