Goed geregeld werk, daar moet een flexkracht op kunnen vertrouwen

Anouk Pondman, Randstad Group

Anouk Pondman heeft sinds januari 2023 zitting in het SEU-bestuur.  Als Head of Talent & Learning van Randstad Groep Nederland is zij verantwoordelijk voor talent- en leerontwikkeling van medewerkers bij de diverse onderdelen van de Randstad Groep. Wat motiveerde haar om de bestuurdersrol op zich te nemen? Tijd om nader kennis te maken.  

“Ik vind het leuk om de wereld van buiten naar binnen te halen, maar ook om andersom een brug te slaan tussen de dagelijks praktijk en de buitenwereld. Ik werk nu 9 jaar in de arbeidsbemiddeling, waarvan de eerste 4 jaar in commerciële rollen en de laatste 5 jaar in diverse HR rollen. In die tijd is er heel wat veranderd.
De wereld van werk is continu in beweging en de snelheid waarin verschillende (wijzigingen in) wetgeving zich opvolgen is ongelooflijk rap. Het is onvoorstelbaar hoeveel  kennis en vaardigheden medewerkers in onze branche tegenwoordig moeten hebben. Het is belangrijk om werk voor de flexkrachten goed te regelen. Dat kunnen we waarborgen met kennis van hoge kwaliteit. Daar draag  ik graag een steentje aan bij.  


Goed geregeld werk waarborgen

SEU helpt om deze kennis te toetsen en borgen.  Op deze manier kun je als werkgever aantonen dat je staat voor goed geregeld werk. Tegelijkertijd geeft het medewerkers ook zekerheid en vertrouwen in de veelzijdige en complexe rol die ze hebben. En daar moeten en kunnen wij ze vanuit SEU bij helpen – want het is echt leuk en betekenisvol werk als je beschikt over de juiste kennis en dit toepast in de dagelijkse praktijk.

Terug naar nieuws

Recente berichten

Toetselement optimaliseert kennisopbouw en ontwikkeling

In een wereld die voortdurend evolueert en waarin het bijhouden van kennis essentieel is, speelt permanente educatie (PE) een centrale rol voor werkende professionals, vooral in dynamische sectoren zoals de flexbranche. Om de effectiviteit van leeractiviteiten te vergroten en daadwerkelijke kennisoverdracht te meten heeft SEU een toetselement opgenomen in het PE kader. Lees in dit artikel over het belang van deze voorwaarde en de voordelen ervan voor zowel professionals als werkgevers in hun streven naar continue professionele groei.

Lees verder »

“Scholing is geen kostenpost maar een investering”

Als professionals in de uitzendbranche weten we allemaal hoe belangrijk scholing is. Maar waarom is het eigenlijk zo cruciaal? Barbara Kramer benadrukt de waarde van opleiden in een gesprek met Wim Davidse: scholing is niet alleen een kostenpost, maar vooral een slimme investering in het succes en groei van je bedrijf. Benieuwd naar de inzichten en visie van Barbara?

Lees verder »

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.