Nieuwe en gewijzigde examenlocaties

Ga je binnenkort examen doen? Check dan de examenlocaties, want deze wijzigen binnenkort.

🗺️Locatie Den Haag: Vanaf 4 december 2023 kunnen de eerste examens plaatsvinden in het nieuwe Test Center ‘Lamark Den Haag’, Koningin Julianaplein 10, 2595 AA Den Haag. Dit testcenter bevindt zich in de stationshal van Den Haag Centraal (naast de StationsHuiskamer op de eerste verdieping).

🗺️Locatie Alkmaar: zal per 19 december 2023 sluiten. De testcenters in Den Helder en Amsterdam zullen ruimer opengesteld worden zodat het voor kandidaten in deze regio gewoon mogelijk blijft om op korte termijn een examen af te leggen.

🗺️Locatie Utrecht Papendorp wordt per 12 februari 2024 vervangen door een nieuwe vestiging in De Meern. Meer informatie volgt.

Check via de link de adressen van de toetslocaties https://start.lamark.com/#/test-center-overview?client_id=LAMARK

Terug naar nieuws

Recente berichten

Toetselement optimaliseert kennisopbouw en ontwikkeling

In een wereld die voortdurend evolueert en waarin het bijhouden van kennis essentieel is, speelt permanente educatie (PE) een centrale rol voor werkende professionals, vooral in dynamische sectoren zoals de flexbranche. Om de effectiviteit van leeractiviteiten te vergroten en daadwerkelijke kennisoverdracht te meten heeft SEU een toetselement opgenomen in het PE kader. Lees in dit artikel over het belang van deze voorwaarde en de voordelen ervan voor zowel professionals als werkgevers in hun streven naar continue professionele groei.

Lees verder »

“Scholing is geen kostenpost maar een investering”

Als professionals in de uitzendbranche weten we allemaal hoe belangrijk scholing is. Maar waarom is het eigenlijk zo cruciaal? Barbara Kramer benadrukt de waarde van opleiden in een gesprek met Wim Davidse: scholing is niet alleen een kostenpost, maar vooral een slimme investering in het succes en groei van je bedrijf. Benieuwd naar de inzichten en visie van Barbara?

Lees verder »

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.