Bruisend SEU-congres en Webinar Kennisweek bewijst honger naar kennis

Bruisend SEU-Congres zet de toon voor toekomst van opleiden

Het gonsde van opwinding tijdens ons allereerste congres – een mijlpaal die extra kriebels met zich meebrengt. Hoe tover je een jubileumcongres om tot een dynamisch, inspirerend evenement dat helemaal van nu is? Dat was de uitdaging waar we voor stonden.

De vonk sloeg over na Klaas Toes’ presentatie vol eye-openers over de ROI van opleiden. Toen de paneldiscussie losbarstte, wisten we dat we goed zaten. De pauze zoemde van levendige gesprekken, met permanente educatie als het onbetwiste middelpunt. En alsof dat nog niet genoeg energie opleverde, zorgde Jeanne Bakker ervoor dat het tempo erin bleef na de onderbreking. Haar sprankelende inzichten, verpakt in oneliners als ‘citroen’ en ‘mep je Bep’, zijn nu ongetwijfeld dé gespreksstof binnen talloze organisaties!

Dit congres heeft een stevige discussie uitgelokt en ons een glashelder beeld gegeven van wat er leeft onder professionals in de flexbranche. Bedankt dat jullie deze reis met ons hebben gedeeld en op naar nog vele inspirerende bijeenkomsten in de toekomst!

Meer lezen? Bekijk de reportage van Hinke Wever op Flexnieuws

Fotocredits: Bianca de Wit, BFotografie

 

Explosie van kennis: Webinar Kennisweek overstijgt verwachtingen!

Een overweldigend aantal van bijna 3000 aanmeldingen zijn het bewijs van betrokkenheid en de honger naar kennis die leeft onder professionals in de flexbranche. Het was een intense rit voor de deelnemers, met een stortvloed aan informatie die in slechts één uur werd gepresenteerd. Vooral de sessie over het ontcijferen van loonstroken zorgde voor heel wat zweetdruppels.

De positieve feedback die we ontvingen, was echt hartverwarmend. Zoals één deelnemer treffend opmerkte: “Hopelijk volgen er nog meer interessante thema’s, ga zo door!”

Jullie feedback vormt een springplank voor toekomstige thema’s.

Terug naar nieuws

Recente berichten

Sluiting feestdagen

Vrijdag 10 mei a.s. – de dag na Hemelvaart – is het secretariaat gesloten. We zijn dan telefonisch niet bereikbaar. Je kunt jouw vraag wel

Lees verder »

Toetselement optimaliseert kennisopbouw en ontwikkeling

In een wereld die voortdurend evolueert en waarin het bijhouden van kennis essentieel is, speelt permanente educatie (PE) een centrale rol voor werkende professionals, vooral in dynamische sectoren zoals de flexbranche. Om de effectiviteit van leeractiviteiten te vergroten en daadwerkelijke kennisoverdracht te meten heeft SEU een toetselement opgenomen in het PE kader. Lees in dit artikel over het belang van deze voorwaarde en de voordelen ervan voor zowel professionals als werkgevers in hun streven naar continue professionele groei.

Lees verder »

“Scholing is geen kostenpost maar een investering”

Als professionals in de uitzendbranche weten we allemaal hoe belangrijk scholing is. Maar waarom is het eigenlijk zo cruciaal? Barbara Kramer benadrukt de waarde van opleiden in een gesprek met Wim Davidse: scholing is niet alleen een kostenpost, maar vooral een slimme investering in het succes en groei van je bedrijf. Benieuwd naar de inzichten en visie van Barbara?

Lees verder »

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.