SLIM subsidie: een boost voor permanente educatie

SLIM subsidie copyright rijksoverheid scw

De invoering van permanente educatie vorig jaar was een belangrijke stap om de kennis en vaardigheden van medewerkers in de uitzendbranche up-to-date te houden. De SLIM-subsidie biedt nu een unieke kans om te investeren in de ontwikkeling van de uitzend- en backofficeprofessionals.  

 Wat is de SLIM-subsidie? 

De SLIM-subsidie (Stimulering Leren en Ontwikkeling in het MKB) is een subsidie van de overheid die mkb-bedrijven helpt met het investeren in de scholing en ontwikkeling van hun medewerkers. De subsidie kan worden gebruikt voor een breed scala aan scholingsactiviteiten, zoals trainingen, workshops maar ook opleidingen zoals die voor het SEU-diploma.
Je kunt de subsidie ook aanvragen voor het uitbreiden van bestaande, of ontwikkelen van nieuwe initiatieven, zoals het opzetten en implementeren van een kennis- en leerportaal,  e-learningprogramma of permanente educatie.

Gebruik de SLIM subsidie voor permanente educatie

De flexbranche is voortdurend in beweging. Nieuwe wet- en regelgeving, veranderende technologieën en krapte op de arbeidsmarkt vereisen dat medewerkers over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om succesvol te zijn. Permanente educatie draagt bij aan: 

  • Voldoen aan actuele wet- en regelgeving 
  • Een verbeterde productiviteit: goed opgeleide medewerkers werken efficiënter en maken minder fouten. 
  • Een sterkere concurrentiepositie: bedrijven met goed opgeleide medewerkers zijn beter in staat om te voldoen aan de eisen van hun klanten. 
  • Een hogere medewerkerstevredenheid: bedewerkers die zich kunnen ontwikkelen binnen hun baan zijn gemotiveerder en loyaler. 

Investeren in de toekomst  

 De SLIM-subsidie is een waardevolle tool om te investeren in de toekomst. Start met permanente educatie: een investering in actuele kennis, in succes en meer rendement. 

Lees op deze webpagina alles over permanente educatie voor de flexbranche.

Permanente educatie kennisniveau stijgt

Hoe vraag je de SLIM-subsidie aan? 

MKB-ondernemers in de flexbranche kunnen in september subsidie  aanvragen.  Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Download de menukaart over de subsidieregeling

Credits afbeelding SLIM werk geven: rijksoverheid/ZSW

 

Terug naar nieuws

Recente berichten

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.