Tarieven 2024

Per 1 januari 2024 worden de tarieven voor de SEU-examens beperkt aangepast. We hebben besloten om de voorgenomen indexatie van 3,9% niet door te voeren in onze tarieven. In 2023 is permanente educatie ingevoerd. De investering in de implementatie van het PE-systeem is voor rekening van SEU, maar de kosten voor de deelnemer-registratie worden gefaseerd doorgevoerd. Per 1 januari stijgt het examentarief daarom met € 2,20.

Je vindt een actueel overzicht op deze tarievenpagina.

 

Terug naar nieuws

Recente berichten

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.