Voorkom extra kosten: vul de juiste naam in bij de aanmelding voor het examen

Meld je je aan voor het SEU-examen? Let dan goed op welke gegevens je invult! Dit is van belang voor je toegang tot het examen én voor je diploma.

De naam moet namelijk hetzelfde zijn als de naam op je ID-bewijs. Van belang is dat je altijd je geboorte-achternaam invult. Dit wordt gecontroleerd op de examenlocatie. Komen de namen niet overeen, dan kun je helaas geen examen doen.

Ontvang je toch een certificaat of diploma met verkeerde persoonsgegevens? Dan kun je een heruitgifte aanvragen. Hier zijn administratiekosten aan verbonden. Voorkom deze onnodige kosten door je persoonsgegevens vóór je examen goed te controleren.

Je achternaam, eerste voorletter, geboortedatum in de aanmelding moeten overeenkomen met de gegevens op je legitimatiebewijs. Ook als je altijd de achternaam van je partner gebruikt, moet je je geboorte-achternaam invullen. Op de toetslocatie moet je je namelijk legitimeren met je geboorte-achternaam. 


Terug naar nieuws

Recente berichten

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.