Nieuw bestuurslid Dajana Becirovic

Dajana Becirovic, Head of Talent & Learning bij de Randstad Groep, heeft sinds oktober 2023 zitting in het bestuur van SEU. Wat motiveerde haar om de bestuurdersrol bij SEU op zich te nemen? Tijd om nader kennis te maken.  

“Na mijn opleiding sociale psychologie, ben ik 16 jaar geleden begonnen bij Randstad als intercedent. In de afgelopen jaren heb ik veel mooie rollen mogen vervullen bij de Randstad Groep en nu ben ik verantwoordelijk voor de talent- en leerontwikkeling van medewerkers binnen alle onderdelen van de Randstad Groep.”  

De rol als bestuurslid van het SEU werd aan Dajana overgedragen door haar voorgangster, en ze is blij dat ze nu deel uitmaakt van dit bestuur. “16 jaar geleden heb ik zelf ook het SEU-examen afgelegd, maar daarna heb ik er in mijn vorige functies minder direct mee te maken gehad. Daarom vind ik het extra leuk om hier nu vanuit mijn nieuwe rol aan bij te dragen. De wereld van werk verandert namelijk ontzettend snel en de baan van intercedent wordt steeds complexer. Bij Randstad vinden we het belangrijk dat onze medewerkers up-to-date kennis hebben van wet- en regelgeving. Dat vraagt ook veel van onze medewerkers, dus daarbij is het belangrijk om ze daarin goed te begeleiden. Dit geldt zowel voor het behalen van het SEU-diploma als voor het bijhouden van kennis na het behalen ervan.”  

Dajana wil graag een bijdrage leveren aan het vormgeven van permanente educatie, zowel vanuit haar rol bij Randstad zelf als bestuurder bij SEU. “En daarnaast is het voor mij persoonlijk ook mooi om een inkijk te krijgen in de wereld buiten onze organisatie, dat geeft mij weer nieuwe perspectieven en zo kunnen we als bestuursleden elkaar verrijken en versterken.”  

Terug naar nieuws

Recente berichten

Toetselement optimaliseert kennisopbouw en ontwikkeling

In een wereld die voortdurend evolueert en waarin het bijhouden van kennis essentieel is, speelt permanente educatie (PE) een centrale rol voor werkende professionals, vooral in dynamische sectoren zoals de flexbranche. Om de effectiviteit van leeractiviteiten te vergroten en daadwerkelijke kennisoverdracht te meten heeft SEU een toetselement opgenomen in het PE kader. Lees in dit artikel over het belang van deze voorwaarde en de voordelen ervan voor zowel professionals als werkgevers in hun streven naar continue professionele groei.

Lees verder »

“Scholing is geen kostenpost maar een investering”

Als professionals in de uitzendbranche weten we allemaal hoe belangrijk scholing is. Maar waarom is het eigenlijk zo cruciaal? Barbara Kramer benadrukt de waarde van opleiden in een gesprek met Wim Davidse: scholing is niet alleen een kostenpost, maar vooral een slimme investering in het succes en groei van je bedrijf. Benieuwd naar de inzichten en visie van Barbara?

Lees verder »

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.