SEU gekozen in top leveranciers Flexmarkt Partner of Choice Awards

Hoera! SEU is bij de Flexmarkt Partner of Choice Awards weer gekozen in de top 3 van topleveranciers in de rubriek Opleiding en Certificering.

We zijn enorm trots dat we dit waardevolle keurmerk mogen dragen. Werkgevers en werknemers bevestigen hiermee dat SEU de nummer 1 is in de flexbranche als het gaat om certificeren.

Een trotse Barbara Kramer, manager SEU, zegt:

‘Uit de vele reacties van examendeelnemers blijkt dat het SEU-examen pittig is, maar zeker de moeite waard. Kandidaten geven aan dat het hen ontzettend veel oplevert in hun dagelijkse werk. Zij doen met meer zelfvertrouwen en minder stress hun werk en zijn een betere sparringpartner voor flexkracht en inlener.

Er zijn weinig dingen zeker in het leven, maar wel dat de wet- en regelgeving in de flexbranche doorlopend wijzigt. 
Voorheen stopte het opleiden of certificeren na het behalen van het SEU-diploma en was het een hele uitdaging om de opgedane kennis actueel te houden. Met de invoering van permanente educatie voorzien we in die behoefte. Het wordt eenvoudiger voor werkgevers én werknemers om kennis te borgen, te verdiepen of verbreden. 

Barbara Kramer, manager SEU

Wij bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het onderzoek van Flexmarkt. 

Terug naar nieuws

Recente berichten

Toetselement optimaliseert kennisopbouw en ontwikkeling

In een wereld die voortdurend evolueert en waarin het bijhouden van kennis essentieel is, speelt permanente educatie (PE) een centrale rol voor werkende professionals, vooral in dynamische sectoren zoals de flexbranche. Om de effectiviteit van leeractiviteiten te vergroten en daadwerkelijke kennisoverdracht te meten heeft SEU een toetselement opgenomen in het PE kader. Lees in dit artikel over het belang van deze voorwaarde en de voordelen ervan voor zowel professionals als werkgevers in hun streven naar continue professionele groei.

Lees verder »

“Scholing is geen kostenpost maar een investering”

Als professionals in de uitzendbranche weten we allemaal hoe belangrijk scholing is. Maar waarom is het eigenlijk zo cruciaal? Barbara Kramer benadrukt de waarde van opleiden in een gesprek met Wim Davidse: scholing is niet alleen een kostenpost, maar vooral een slimme investering in het succes en groei van je bedrijf. Benieuwd naar de inzichten en visie van Barbara?

Lees verder »

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.