SEU gekozen in top leveranciers Flexmarkt Partner of Choice Awards

Hoera! SEU is bij de Flexmarkt Partner of Choice Awards weer gekozen in de top 3 van topleveranciers in de rubriek Opleiding en Certificering.

We zijn enorm trots dat we dit waardevolle keurmerk mogen dragen. Werkgevers en werknemers bevestigen hiermee dat SEU de nummer 1 is in de flexbranche als het gaat om certificeren.

Een trotse Barbara Kramer, manager SEU, zegt:

‘Uit de vele reacties van examendeelnemers blijkt dat het SEU-examen pittig is, maar zeker de moeite waard. Kandidaten geven aan dat het hen ontzettend veel oplevert in hun dagelijkse werk. Zij doen met meer zelfvertrouwen en minder stress hun werk en zijn een betere sparringpartner voor flexkracht en inlener.

Er zijn weinig dingen zeker in het leven, maar wel dat de wet- en regelgeving in de flexbranche doorlopend wijzigt. 
Voorheen stopte het opleiden of certificeren na het behalen van het SEU-diploma en was het een hele uitdaging om de opgedane kennis actueel te houden. Met de invoering van permanente educatie voorzien we in die behoefte. Het wordt eenvoudiger voor werkgevers én werknemers om kennis te borgen, te verdiepen of verbreden. 

Barbara Kramer, manager SEU

Wij bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het onderzoek van Flexmarkt. 

Terug naar nieuws

Recente berichten

Sluiting feestdagen

In verband met de feestdagen is ons secretariaat gesloten op de volgende data: Donderdag 18 mei (Hemelvaart) Vrijdag 19 mei We zijn op deze data

Lees verder »