Functieprofielen

Samen met ABU en NBBU hebben we generieke functieprofielen opgesteld voor de functies intercedent, recruiter en backofficeprofessional. Deze profielen zijn te gebruiken als basis voor functieprofielen binnen flexorganisaties.
Ze zijn te downloaden als Word bestand, zodat je ze naar eigen wens kunt aanvullen zodat ze specifiek voor jouw organisatie te gebruiken zijn.

De definities van de functies waarmee de profielen zijn opgesteld zijn:

  • Intercedent: 360 graden functie. Een intercedent bemiddelt tussen werkzoekenden en bedrijven met vacatures. Daarnaast werft de intercedent potentiële opdrachtgevers en flexkrachten en is verantwoordelijk voor relatiebeheer en bijkomende administratie.
  • Recruiter: een recruiter werft en selecteert potentiële flexkrachten om openstaande vacatures van opdrachtgevers te vervullen. De kerntaak is het matchen van de juiste persoon op de juiste plek.
  • Backofficeprofessional: een backofficeprofessional werkt achter de schermen in een gevarieerde administratieve baan. Hij/zij houdt zich voornamelijk bezig met contractadministratie en salarisverwerking, etc.