Functieprofielen

Samen met ABU en NBBU hebben we generieke functieprofielen opgesteld voor de functies intercedent, recruiter en backofficeprofessional. Deze profielen zijn te gebruiken als basis voor functieprofielen binnen flexorganisaties.
Ze zijn te downloaden als Word bestand, zodat je ze naar eigen wens kunt aanvullen zodat ze specifiek voor jouw organisatie te gebruiken zijn.

De definities van de functies waarmee de profielen zijn opgesteld zijn:

  • Intercedent: 360 graden functie. Een intercedent bemiddelt tussen werkzoekenden en bedrijven met vacatures. Daarnaast werft de intercedent potentiële opdrachtgevers en flexkrachten en is verantwoordelijk voor relatiebeheer en bijkomende administratie.
  • Recruiter: een recruiter werft en selecteert potentiële flexkrachten om openstaande vacatures van opdrachtgevers te vervullen. De kerntaak is het matchen van de juiste persoon op de juiste plek.
  • Backofficeprofessional: een backofficeprofessional werkt achter de schermen in een gevarieerde administratieve baan. Hij/zij houdt zich voornamelijk bezig met contractadministratie en salarisverwerking, etc.

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.