Loes Waterreus (NBBU) toegetreden tot bestuur

Loes Waterreus, Sr Adviseur Arbeidsmarkt NBBU

Loes Waterreus is sinds 1 mei 2022 aangesteld als bestuurslid bij SEU. Loes is senior adviseur arbeidsmarkt bij de NBBU en houdt zich op dagelijkse basis onder andere bezig met de duurzame inzetbaarheid van zowel vaste medewerkers als flexkrachten in de intermediaire branche. Loes is al langere tijd betrokken bij de ontwikkeling van SEU en geeft hier met haar rol in het bestuur verdere invulling aan.  

 “Mijn intrede in het bestuur van SEU voelt voor mij als een logische uitbreiding van de samenwerking die we al hadden. Het belang van de kwaliteit van de kennis in de branche is ontzettend groot en dat is precies waar SEU zich mee bezighoudt. We hebben in de intermediaire branche te maken met veel wet- en regelgeving, maar bovenal gaat het om werken met mensen en daar wil je het juiste voor doen. Met de kennis die getoetst wordt in het SEU-examen wordt deze kennis gewaarborgd en kunnen intercedenten de opdrachtgevers en flexkrachten nóg beter ondersteunen.”  

Terug naar nieuws

Recente berichten

Chantal Huinder, directeur Doorzaam

PMO inzetten als jaarlijkse ‘APK’

Als intercedent ben je als geen ander bezig met van alles. Je houdt 10 ballen in de lucht en moet je als geen ander zien te bewegen in de continue veranderingen die er plaatsvinden. Juist dan is het belangrijk om aandacht te hebben voor je gezondheid. Fysiek is daarbij belangrijk, maar juist mentale gezondheid kan een uitdaging zijn

Lees verder »
Loes Waterreus, Sr Adviseur Arbeidsmarkt NBBU

Krapte en onrust, dus boeien, binden en behouden!

Voert u oprechte loopbaangesprekken met uw medewerkers?
Even niet over de waan van de dag, maar over waar zij zichzelf zien, in welke richting ze zich willen ontwikkelen en welke mogelijkheden uw organisatie daarin kan bieden.
Win-win voor beide partijen, met een tevreden medewerker die ook nog eens langer bij de organisatie blijft!

Lees verder »