SEU viert jubileum met Kenniscongres en Webinar Kennisweek

SEU bestaat 25 jaar en dit bijzondere moment vieren we graag met jou. Oktober staat helemaal in het teken van kennis vergaren en de waarde van opleiden.

9-13 oktober: Webinar Kennisweek

Voor uitzend- en backofficeprofessionals organiseren we in de week van 9-13 oktober een Webinar Kennisweek. Er zijn liefst 7 webinars in 5 dagen waarin specialisten en trainers hun kennis met jou delen.

Met deze opzet kost het je weinig tijd en levert het heel veel op. Na deze week is jouw vakkennis  weer helemaal actueel, uitgebreid of verdiept. Alle webinars zijn bovendien goed voor PE-punten. Deelname aan de webinars is gratis. Op de speciale webinar site vind je het complete programma.

5 oktober: Kenniscongres Kennis werkt!

Hét event voor L&D en HR-professionals en senior managers in de flexbranche die meer resultaat willen halen uit opleiden en trainen en deze resultaten zichtbaar willen maken. Versterk je strategische rol binnen de organisatie met de concrete handvatten die je krijgt aangereikt. Na vandaag zijn jouw voorstellen geen kostenpost meer, maar investeringen die zichzelf terugverdienen. Boeiende sprekers zorgen ervoor dat je deze middag op het puntje van je stoel zit. Deelname is gratis.

Ga naar deze programmapagina voor de inhoud en aanmelden.

Terug naar nieuws

Recente berichten

Toetselement optimaliseert kennisopbouw en ontwikkeling

In een wereld die voortdurend evolueert en waarin het bijhouden van kennis essentieel is, speelt permanente educatie (PE) een centrale rol voor werkende professionals, vooral in dynamische sectoren zoals de flexbranche. Om de effectiviteit van leeractiviteiten te vergroten en daadwerkelijke kennisoverdracht te meten heeft SEU een toetselement opgenomen in het PE kader. Lees in dit artikel over het belang van deze voorwaarde en de voordelen ervan voor zowel professionals als werkgevers in hun streven naar continue professionele groei.

Lees verder »

“Scholing is geen kostenpost maar een investering”

Als professionals in de uitzendbranche weten we allemaal hoe belangrijk scholing is. Maar waarom is het eigenlijk zo cruciaal? Barbara Kramer benadrukt de waarde van opleiden in een gesprek met Wim Davidse: scholing is niet alleen een kostenpost, maar vooral een slimme investering in het succes en groei van je bedrijf. Benieuwd naar de inzichten en visie van Barbara?

Lees verder »

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.