cao voor uitzendkrachten verlengd

De cao voor uitzendkrachten is verlengd tot en met 30 september a.s. Deze cao wordt in het examen getoetst en is daarom opgenomen als bijlage in het examen. De ontwikkelingen rondom de nieuwe cao volgen wij op de voet. Eventuele wijzigingen zullen wij in het examen verwerken per datum ingang. Op deze pagina vind je meer informatie over het raadplegen van de cao tijdens het examen.

Terug naar nieuws

Recente berichten

Telefoonstoring

Helaas is er een landelijke storing bij Vodafone, waardoor wij telefonisch niet bereikbaar zijn. Probeer het later nog eens, of mail je vraag naar  info@seu.nl.

Lees verder »

Online proctoring en permanente educatie

Met hulp van een aantal deelnemers die 3 jaar geleden het SEU-diploma haalden, hebben we onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van online proctoring.
De resultaten geven ook aanvullende inzichten over het nut en de noodzaak van permanente educatie en de invulling daarvan.

Lees verder »

Vacature lid examencommissie

Vacature lid examencommissie Sta je open voor een leuke én uitdagende part-time functie voor ongeveer 25 dagen per jaar, die ook op zzp-basis is uit te voeren? Heb

Lees verder »
Corona updatte

Maatregelen i.v.m. Corona virus

Aanpassingen examinering i.v.m. Coronavirus Update 7-10-2021: Op de locaties verandert het volgende: Zorg ervoor dat je 15 minuten voor het examen aanwezig bent. De wachtruimtes

Lees verder »