Upgrade online examens

Het platform van de online SEU-examens heeft een upgrade gekregen, waardoor de lay out, knoppen en het venster gebruiksvriendelijker zijn geworden. Vooral het navigeren in de examens is verloopt een stuk prettiger. Waar voorheen gewisseld moest worden tussen vensters, kun je nu de bijlagen open laten staan. Via tabbladen zijn deze eenvoudig te benaderen.

  • Ook kan er nu tekst gemarkeerd worden in de examenvragen. Dat is vooral prettig bij vragen met veel tekst.
  • Met nieuwe iconen kun je eenvoudig de lettergrootte wijzigen, zien hoeveel examentijd er nog resteert, vraagnummers zichtbaar maken en herinneringen toevoegen.

Bekijk hier het demo-examen.
Bereid je goed voor. Lees ook het informatieblad van de toetslocatie.

Terug naar nieuws

Recente berichten

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.